Το Γραφείο

Η Econ CBA αποτελεί το επιστέγασμα μιας πολυετούς συνεργασίας, καταλήγοντας στη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα με πολυποίκιλες εξειδικεύσεις. Με εμπειρία στα οικονομικά και φοροτεχνικά δρώμενα άνω των 15 ετών, με έμπειρα στελέχη και συνεργάτες, το γραφείο προσφέρει ολοκληρωμένες εταιρικές, επιχειρησιακές και λογιστικές – φοροτεχνικές λύσεις.

Με Έδρα το Ηράκλειο Κρήτης

Το Γραφείο στεγάζεται σε μισθωμένο ακίνητο (κτίριο Μεταξά) επί της Λ. Δημοκρατίας αρ. 15, σε μία από τις κεντρικότερες θέσεις στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα Στελέχη Μας

Κάτοχοι τίτλων Πανεπιστημιακών Οικονομικών Σχολών, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, με συνεχή ενημέρωση για τις – ραγδαία μεταβαλλόμενες – φορολογικές εξελίξεις, τα στελέχη μας είναι σε θέση να προσφέρουν έγκυρη, έγκαιρη και συνεπή υποστήριξη.

Οι Συνεργάτες Μας

Για την πληρέστερη και πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των πελατών μας, η Econ CBA συνεργάζεται με έμπειρους επαγγελματίες, καταξιωμένους στον τομέα τους.

Εγκυρότητα στην Παροχή Υπηρεσιών

Η διαρκώς μεταβαλλόμενη φορολογική, εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία απαιτεί διαρκή και αξιόπιστη ενημέρωση. Προκειμένου να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε αυτές τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις, διατηρούμε συνδρομές σε τρεις διαφορετικές επαγγελματικές βάσεις:
  • Συνδρομητικές Υπηρεσίες Κόμβου TaxHeaven, του μεγαλύτερου και πληρέστερου φορολογικού αρχείου στην Ελλάδα,
  • Online Τράπεζα και Komvos του e-forologia , από τις πιο εξελιγμένες βάσεις δεδομένων Φορολογικής και Εργατικής Νομοθεσίας,
  • Βάση Νομικών Δεδομένων ΝΟΜΟΣ,
ενώ παράλληλα τα στελέχη συμμετέχουν ανά τακτά διαστήματα σε σεμινάρια ποικίλου συναφούς περιεχομένου.

Τεχνολογία στην Παροχή Υπηρεσιών

Η Econ CBA αποτελεί ένα πλήρως μηχανογραφημένο γραφείο, αξιοποιώντας στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες:
  • Οι υπηρεσίες μας υποστηρίζονται από τα επαγγελματικά προγράμματα τελευταίας γενιάς της - βραβευμένης για τα εξειδικευμένα προγράμματά της στον κλάδο των λογιστικών γραφείων - EpsilonNet.
  • Η ασφάλεια των δεδομένων συνεπικουρείται από τη λειτουργία file server με εγκατεστημένα συστήματα αυτόματης δημιουργίας εφεδρικών αντιγράφων όλων των ηλεκτρονικών αρχείων και σύστημα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας, με την προσθήκη αυτόματου μετασχηματιστή μεταβλητής τάσης πολλαπλών πηγών.
  • Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες απομακρυσμένης τεχνολογίας με ασφαλείς VPN συνδέσεις, προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα online πρόσβασης σε οποιαδήποτε πληροφορία, στοιχείο ή δεδομένο, δημιουργώντας ένα personal cloud, παρά την επιλογή μιας αντίστοιχης λύσης cloud hosting σε κάποιο ανώνυμο ανά τον κόσμο server.

Αξιοπιστία στην Παροχή Υπηρεσιών

Προκειμένου να εξασφαλιστεί παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, όλα τα στελέχη του Γραφείου είναι Αδειοδοτημένοι από το ΟΕΕ Επαγγελματίες Λογιστές - Φοροτεχνικοί. Περαιτέρω, η Επαγγελματική Ευθύνη του Γραφείου καλύπτεται ασφαλιστικά από μία από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες Ασφαλιστικές Εταιρίες, την AIG. Τέλος, το Γραφείο είναι σε διαδικασία πιστοποίησης των υπηρεσιών του, εγκαθιστώντας και εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2000.